DownArrowAKTUELT LOKALT




- Ikke det verste jeg har sett
[08.10 Aktuelt lokalt]
- Mer rettferdig enn før
[08.10 Aktuelt lokalt]
- 100 millioner om 3-4 år
[07.10 Aktuelt lokalt]
- Våt uke i vente
[06.10 Aktuelt lokalt]

DownArrowKULTURSTOFF




TheMoen til Arteriet
[01.10 Kulturstoff]
Høstferie på SKMU?
[30.09 Kulturstoff]
Bursdag og ny singel
[30.09 Kulturstoff]
- På tide å relansere helvetet
[29.09 Kulturstoff]

DownArrowSPORT & SPILL




Ukens Travtips
[10.10 Sport & Spill]
Start slukket Brann!
[05.10 Sport & Spill]
- Vi er med igjen
[29.09 Sport & Spill]
Ny deilig seier!
[28.09 Sport & Spill]

DownArrowFORBRUKERSTOFF




Ingen boligboblesprekk
[07.10 Forbrukerstoff]
Drømmer om toppåret
[06.10 Forbrukerstoff]
- Dette kan være alvorlig
[06.10 Forbrukerstoff]
Mer barnevennlig restaurantopplevelse?
[02.10 Forbrukerstoff]

DownArrowKONKURRANSER




Ukens bursdagsbarn uke 26
[27.06 Konkurranser]
Emil ble Månedens Nyfødte i mai
[12.06 Konkurranser]
Marthe ble Månedens Nyfødte!
[08.05 Konkurranser]

DownArrowLOKALPOLITIKK





DownArrowLOKALE NYHETER


NRK SØRLANDET
Sjåføren: Fest setebeltet eller mist lappen!
Nettbuss beklager sjåførens «trussel».

Meteorolog: ? Lynnedslagene et klimasignal
Tegn på global oppvarming, sier statsmeteorolog John Smits.

Sørlandsbanen er stengt
Sørlandsbanen er stengt i deler av Aust- og Vest-Agder.

LINDESNES AVIS
Heftige lynnedslag i distriktet- flere uten strøm i Marnardal
Lyndata fra Sintef viser at vi hadde en rekke lynnedslag i vår distrikt natt til fredag. I Marnardal er 11 husstander uten strøm.

Sørlandsbanen rammet av strømbrudd


Tiltalt etter pubvold


AVISEN AGDER
15775 lyn over Norge i natt
Statnett registrerte over 10390 lynnedslag over Norge det siste døgnet.

Han vil ha felles sykehus-uttalelse
Fylkespolitiker Vidar Kleppe i Demokratene kommer til å utfordre fylkespolitikerene i Vest-Agder til å lage en høring til sykehusplanen Utvikling 2030 som gir klar støtte til sykehuset i Flekkefjord.

Sterk støtte til sykehuset
Et enstemmig fylkeseldrerådet i Vest-Agder understreker viktigheten av å ha gode, nære sykehusfunksjoner og sikre den fremtidige eksistensen og utviklingen til sykehusene i Flekkefjord og Arendal.

DownArrowTRAFIKKMELDINGER


Ev 18 Bjørndalssletta bomstasjon, på strekningen Kristiansand - Arendal (Vest-Agder)
Redusert framkommelighet: Innsnevring på grunn av vedlikeholdsarbeid i periodene: Mandag til fredag fra 22:00 til 06:00 (neste dag). Gjelder fra: 06.10.2014 22:00 Gjelder til: 11.10.2014 06:00

Ev 39 Brennåsen - Søgne, på strekningen Kristiansand - Mandal (Vest-Agder)
Redusert framkommelighet: Innsnevring, nedsatt hastighet til 50 km/t og kan bli stengt i perioder på inntil 5 minutter på grunn av vegarbeid i periodene: Mandag til fredag fra 09:00 til 14:00 og fra 19:00 til 22:00. Gjelder fra: 13.06.2014 09:00 Gjelder til: 01.01.2015 22:00

Ev 39 Klevåsen - Hagen, på strekningen Mandal - Lyngdal (Vest-Agder)
Redusert framkommelighet: Innsnevring, nedsatt hastighet til 50 km/t og manuell dirigering på grunn av vedlikeholdsarbeid i periodene: Mandag til fredag fra 09:00 til 14:00. Gjelder fra: 29.09.2014 09:00 Gjelder til: 14.11.2014 14:00

Ev 39 Nygård - Trolldalen, på strekningen Lyngdal - Flekkefjord (Vest-Agder)
Redusert framkommelighet: Nedsatt hastighet til 50 km/t og manuell dirigering på grunn av vedlikeholdsarbeid i periodene: Mandag til fredag fra 07:00 til 21:00. Gjelder fra: 24.09.2014 07:00 Gjelder til: 30.10.2014 21:00

Fv 1 Lund - Oddernes, på strekningen Lund - Kvarstein bru (Vest-Agder)
Midlertidig stengt: Stengt på grunn av vedlikeholdsarbeid. Omkjøring er skiltet. Gjelder fra 29.09.2014 klokken 09:00 til 20.10.2014 klokken 05:00. Gjelder fra: 29.09.2014 09:00 Gjelder til: 20.10.2014 05:00



Mer barnevennlig restaurantopplevelse?

Visit Sørlandet har startet, på eget initiativ, arbeidet med å gjøre Kristiansands restauranter med barnevennlige. Prosjektleder hov Visit Sørlandet, Inge Dalen, håper resultatet av initiativet blir en lokal merkeordning. 

 Les hele saken Av: Glenn Th. Faannessen (02.10.2014)



Finansposten - Ferietips

Det nærmer seg ferie for de fleste, og da er det greit med en gjennomgang av hva du bør tenke på før du reiser avgårde. Derfor er ferietips ukens tema i Finansposten, der Rolf Guttormsen minner deg om at du trenger 4 kort, før du reiser på ferie. 

 Les hele saken Av: Helge Martin Markussen (05.06.2014)



- Spis insekter

Den siste uken har vi lest flere saker om insekter i mat og drikke. Det er funnet maur i en brus på en restaurant på Sørlandssenteret, og ei jente fant en bille i chipsposen sin. De fleste vil synes slikt er ganske så ekkelt og motbydelig, men skal vi tro Entomolog Lars Ove Hansen ved Naturhistorisk Museum bør vi kanskje forberede oss på å gjøre dette til en del av dietten vår. 

 Les hele saken Av: Helge Martin Markussen (30.04.2014)



Ukens Mattips - Kims drømmehjort

Hver torsdag presenterer souschef Kim Andreas Melbye fra Gastropuben Kick Malt & Mat en ny middagsrett. Retten inneholder gode råvarer, og skal være kjapp og enkel å lage. Klarer du å kopiere kokken? Denne uken har kokken vår funnet frem noe som er en skikkelig godbit. 

 Les hele saken Av: Helge Martin Markussen (08.11.2013)



Ukens Mattips - Lammecarrè med rotgrønnsaker

Hver torsdag presenterer souschef Kim Andreas Melbye fra Gastropuben Kick Malt & Mat en ny middagsrett. Retten inneholder gode råvarer, og skal være kjapp og enkel å lage. Klarer du å kopiere kokken? Denne uken har kokken vår funnet frem noe som er skikkelig god høstmat. 

 Les hele saken Av: Helge Martin Markussen (01.11.2013)



Ukens Mattips - Kremet tagliatelle med ristet parmaskinke

Hver torsdag presenterer souschef Kim Andreas Melbye fra Gastropuben Kick Malt & Mat en ny middagsrett. Retten inneholder gode råvarer, og skal være kjapp og enkel å lage. Klarer du å kopiere kokken? Handleliste 300g tagliatelle smør 250g parmaskinke 30g parmesan 3dl fløte persille salt pepper 8 mellomstore champignonger 1 sjallottløk 1 egg Slik gjør du: Sett over en kjele med rikelig med vann, en spiseskje salt. 

 Les hele saken Av: Helge Martin Markussen (25.10.2013)



Ukens Rett - Spicy kjøttboller med potetpuré

En liten vri på noen klassiske ingredienser i den daglige maten. 1 boks hakkede tomater 1 dl rødvin 1 fedd hvitløk 1chili nøytral olje 1 sjalottløk rosmarin sukker 5 store poteter 50 g smør 2 dl melk 400 g kjøttdeig salt pepper cayennepepper Slik gjør du: Skrell potetene og sett de til koking. 

 Les hele saken Av: Helge Martin Markussen (17.10.2013)



Salat med røket laks

Hver torsdag presenterer souschef Kim Andreas Melbye fra Gastropuben Kick Malt & Mat en ny middagsrett. Retten inneholder gode råvarer, og skal være kjapp og enkel å lage. Du får full gjennomgang, handleliste og oppskrift på våre nettsider. 

 Les hele saken Av: Martin Engamo (10.10.2013)



Makrell med blomkålkrem, broccoli og beurre blanc

Oppskriften på ukas mattips er som følger: 2 stk hel makrell eplecidereddik honning 200g smør 2 dl fløte 1blomkål 1/3 broccoli 300g amandine / små poteter salt pepper 1 sjalottløk gressløk solsikkeolje/nøytral olje Slik gjør du; Kutt potetene i to på langs og brun de i en stekepanne med salt, pepper og nøytral olje og legg de i en form. 

 Les hele saken Av: Helge Martin Markussen (04.10.2013)



Ukens - Kylling med sauterte grønnsaker, potetsalat og hvitløksjy

Hver torsdag presenterer souschef Kim Andreas Melbye fra Gastropuben Kick Malt & Mat en ny middagsrett. Retten inneholder gode råvarer, og skal være kjapp og enkel å lage. Du får full gjennomgang, handleliste og oppskrift på våre nettsider. 

 Les hele saken Av: Helge Martin Markussen (26.09.2013)



Mattips - Sjøørett med Squash, aubergine spinat og Sauce vierge

Hver torsdag presenterer souschef Kim Andreas Melbye fra Gastropuben Kick Malt & Mat en ny middagsrett. Retten inneholder gode råvarer, og skal være kjapp og enkel å lage. Du får full gjennomgang, handleliste og oppskrift på våre nettsider. 

 Les hele saken Av: Helge Martin Markussen (20.09.2013)



Ukens mattips - Entrecôte av okse

Hver torsdag presenterer souschef Kim Andreas Melbye fra Gastropuben Kick Malt & Mat en ny middagsrett. Retten inneholder gode råvarer, og skal være kjapp og enkel å lage. Du får full gjennomgang, handleliste og oppskrift på våre nettsider. 

 Les hele saken Av: Helge Martin Markussen (12.09.2013)



Ukens Mattips - Pannestekt torsk

Hver torsdag presenterer souschef Kim Andreas Melbye fra Gastropuben Kick Malt & Mat en ny middagsrett. Retten inneholder gode råvarer, og skal være kjapp og enkel å lage. Du får full gjennomgang, handleliste og oppskrift på våre nettsider. 

 Les hele saken Av: Helge Martin Markussen (05.09.2013)



Stevia - vårt nye sukker

Stevia kommer for fullt i Norge nå. Stevia er vårt nye sukker, mye søtere enn sukker, men sunt sukker. I japan har de i mange år nå brukt stevia istedenfor sukker, bla i Coca Cola. Silvia Hillesdal driver Helsebaren på Hånes Senter, og Silvia håper at stevia nå vil overta for sukkeret. 

 Les hele saken Av: Heidi Rosander Lund (04.09.2012)



Verner om frokosten

Opplysningskontoret for meieriprodukter, eller melk dått enno om du vil, er i disse dager ute for å kartlegge og verne om den norske frokosten. Ida Berg Hauge er leder for opplysningskontoret, og hun kan fortelle at den norske frokosten er i en helt egen stilling i forhold til mange andre land i Europa og verden. 

 Les hele saken Av: Glenn Th. Faannessen (20.06.2012)



Snack is til topps i Radio Sørs istest

I år har Hennig-Olsen Is 5 nyheter ute på markedet. Nyhetene er en fin blanding, men hva tenker is elskere om årets nyheter. Vi samlet et tilfeldig panel av isglade personer for å smake på årets nye iskremsorter. 

 Les hele saken Av: Heidi Rosander Lund (04.06.2012)



En olivenolje er ikke bare en olivenolje

Olivenolje er kanskje noe de fleste av oss har på kjøkkenet, og som vi bruker i matlagingen. Noen er nok flittigere til å bruke olivenolje enn andre, og noen har mer kunnskap enn andre. Interessen for olivenolje gjorde at Rita Solum og Anne Danielsen bestemte seg for å spesilalisere seg på denne spennende oljen. 

 Les hele saken Av: Heidi Rosander Lund (10.05.2012)



Raw Food på frammarsj

Raw Foods er en måte å tenke mat på som nå brer om seg for alvor i Kristiansand. To steder i Kristiansand serverer denne type mat, og folk er lærevillige. Anne-Lise Marø Høiback, kokebokforfatter og kursholder i Raw Food, understreker at det ikke bare er ernæring det er snakk om, men også økologi og etikk. 

 Les hele saken Av: Glenn Th. Faannessen (26.04.2012)



Alt kan grilles

Grillsessongen er i gang for mange, og snart er sessongen i gang for fullt for oss alle. Mange er flinke til å variere maten vi har på grillen, mens andre ennå holder seg til pølser og hamburgere. Weber har funnet ut at de i år vil lære nordmenn å grille. 

 Les hele saken Av: Heidi Rosander Lund (25.04.2012)



Farlig kakebit

Vår og sommer er ofte en tid med mye selskaper. Det er konfirmasjonstid, det er 17.mai, og vår og sommer er bryllupstid. Dette betyr også mye god mat og kaker, noe som fort kan bli et problem om man er allergiker. 

 Les hele saken Av: Heidi Rosander Lund (25.04.2012)



Kostholdsveileder med egen butikk

På Hånes Senter har Sylvia Hillesdal nå startet opp butikken Grønn og Skjønn. Her driver hun også med kostholdsveiledning og Bioresonansterapi. Sylvia er utdannet kostholdsveileder, og her forteller hun hvorfor hun valgte nettopp det yrket som etterhvert resulterte i egen butikk med behandlingsdel. 

 Les hele saken Av: Heidi Rosander Lund (11.10.2011)



Gode, hjemmelagde pommes frites

Vår hobbykokk, Olav Birkeland vil at vi alle skal bli flinkere til å lage mat fra bunnen av. Å lage mat fra bunnen tar ofte ikke lengre tid enn å forberede ferdigmat mener han. Nå skal han lære oss å lage gode,hjemmelagde pommes frites. 

 Les hele saken Av: Heidi Rosander Lund (11.10.2011)



Finansposten - Ikke få panikk

I ukens utgave av Finansposten handler det om sparing i blant annet fond. Skal vi tro avisoverskriftene den siste tiden er det beste nå å selge seg ut av fondene. - Jeg tror ikke vi skal tro på krigsoverskriftene i avisene om dagen sier Thomas Jebsen Lundal i DNB til Radio Sør. 

 Les hele saken Av: Helge Martin Markussen (29.09.2011)



Godt krydder til en god salat

Vi er vel de fleste av oss glad i en god salat, og vi er har ulike grønnsaker i for å få den gode salaten vi har lyst på. Hobbykokken vår, Olav Birkeland er også glad i en god salat, men han bruker også krydder i salatene. 

 Les hele saken Av: Heidi Rosander Lund (29.09.2011)



Hva kjennetegner en god vin

Vår vinekspert, Raymond Kirknes skal nå snakke litt om hva som kjennetegner en god vin. Raymond er utdannet vinkelner, og jobber til daglig ved Hotell Norge i Kristiansand. Dette sier Raymond om hva som kjennetegner en god vin. 

 Les hele saken Av: Heidi Rosander Lund (26.09.2011)



Gi hamburgeren ekstra mye smak

Mange lager hjemmelagde hamburgere, mens andre kjøper de ferdige fra butikken. Uansett hva du velger, så anbefaler vår hobbykokk, Olav Birkeland at du krydrer med eget hamburgerkrydder. Han lover en smaksopplevelse, og kan bekrefte at han selv alltid bruker hamburgerkrydder på sine hjemmelagde hamburgere. 

 Les hele saken Av: Heidi Rosander Lund (20.09.2011)



Vintips

Hva kjennetegner en god vin, hva er forskjellen på rød og hvitvin og hva er garvesyre? Alt dette og mere til skal du få svar på i Radio Sørs nye vinserie. Vår vinekspert, Raymond Kirknes er utdannet vinkelner og skal hver fredag gi gode vintips og lære oss nye ting om ulike typer vin. 

 Les hele saken Av: Heidi Rosander Lund (13.09.2011)



Gode pølser er god mat

Hos Jens Eide i Lillesand satser de stort på pølser. Mange kommer også langveisfra for å kjøpe med seg pølsene fra slakter Eide. Gode pølser er virkelig god mat mener slakter Hans Eide. Kanskje kan man prøve å kutte ut lomper og brød og heller servere en god salat til pølsene mener Eide. 

 Les hele saken Av: Heidi Rosander Lund (16.06.2011)



Jens Eide med kjøtt siden 1946

Jens Eide i Lillesand startet opp sin egen slakterbedrift i 1946, og i dag er 3.generasjon inne i bedriften. Jens Eide har flere ganger fått utmerkelser for sine kjøttvarer, og markedet er blitt hele Sørlandet. 

 Les hele saken Av: Heidi Rosander Lund (16.06.2011)



Gi biffen noe ekstra

Vi nordmenn vet at krydder er mer enn salt og pepper, og mange er sikkert flinke til å bruke ulike type krydder i ulike matretter. Olav Birkeland er vår matekspert, og skal gi oss endel gode tips fremover på endel gode krydder som kan gi maten det lille ekstra. 

 Les hele saken Av: Heidi Rosander Lund (14.06.2011)



- Havets indrefilet

Det er allerede meldt om store forekomster av makrell langs Sørlandskysten. Kjøkkensjef Reino Kristiansen ved Quality Hotel forteller ikke triksene for å få fangsten i båten, men deler villig sine kunnskaper når det gjelder å tilberede det han kaller havets indrefilet. 

 Les hele saken Av: Helge Martin Markussen (09.06.2011)



Krydder er mer enn salt og pepper

Vi nordmenn er nok blitt ganske flinke til å bruke krydder i maten, og dermed funnet ut at krydder er mer enn salt og pepper. Hobbykokken vår, Olav Birkeland er en ganske vanlig mann som har jobb ved siden av matlagingen og matbloggingen. 

 Les hele saken Av: Heidi Rosander Lund (06.06.2011)



Lag sunn gele

Gele er i utgangspunktet ikke en sunn dessert, men du kan lage din egen gele som du kan spise så mye du vil av! Det krever to ingridienser; juice og gelantin, og når dette har stivet, så har du den sunneste gele, en dessert du kan spise hver dag om du vil! Olav Birkeland driver matbloggen: hobbykokken. 

 Les hele saken Av: Heidi Rosander Lund (27.05.2011)



Lag din egen tehage

Er du glad i te? Har du noen gang lagd din egen tehage? Marie Reiråskag elsker te, og hun elsker te fra egen hage. En tehage hjemme er et must hver vår og sommer, og sjarmen med å kunne lage te fra egen hage, den er stor. 

 Les hele saken Av: Heidi Rosander Lund (19.05.2011)



Velsmakende og enkel Chilli Con Carne

Et nytt middagstips skal det bli denne uken her. I dag skal Olav fortelle mer om gryteretten Chilli Con Carne. Denne retten er velsmakende, og lite tidkrevende. Olav har selv testet ut at det er like kjapt å lage Chilli Con carne som å steke en dypfryst Grandiosa. 

 Les hele saken Av: Heidi Rosander Lund (03.05.2011)



Herlig hjemmelaget is

Vår hobbykokk, Olav Birkeland gir oss middags og dessert tips som vi alle kan lage. Det skal også være sunt, og ikke for tidkrevende. Det har til nå vært mye middagsretter, men i dag blir det dessert-tips fra Olav, og kanskje ikke de aller sunneste av tipsene. 

 Les hele saken Av: Heidi Rosander Lund (26.04.2011)



Saftige hamburgere er Olavs middagstips

Denne ukens middagstips fra Olav Birkeland er saftige hamburgere. Olav kjøper aldri ferdige hamburgere i butikken, men lager de selv fra bunnen av. Hamburgerne er enkle å lage, de er sunne og smaker fantastisk godt! Hamburgerne kan du lage dagen i forveien, men husk god håndhygiene når du lager matretter av kjøtt. 

 Les hele saken Av: Heidi Rosander Lund (04.04.2011)



Sørg for et allergitrygt selskap

Konfirmasjonstiden nærmer seg, og mange planlegger i disse dager selskap for konfirmanten. Middag og kaker skal på plass, men vet du om noen av gjestene dine har matallergi? Dagen skal være fin for alle gjestene, også for de med en eventuell allergi, så bør man spørre om noen av de inviterte har matallergi? Absolutt mener Kari Log. 

 Les hele saken Av: Heidi Rosander Lund (04.04.2011)



Er alle nøkkelhullprodukter sunne?

De store matvarekjedene har alle kuttet momsen på nøkkelhullprodukter. Kjøper man et nøkkelhullprodukt, så skal man være sikker på at man kjøper sunne produkter. Det grønne nøkkelhullet symboliserer sunnhet, eller er ikke alle produkter med nøkkelhull sunne? Steve Boutcher er personlig trener og ernæringsspesialist, og her forteller han aller først hva et nøkkelhullprodukt er. 

 Les hele saken Av: Heidi Rosander Lund (11.03.2011)



Romantisk og velsmakende meny

Har du lyst til å imponere din kjære med å servere en romantisk 3 retters meny? En meny som vi alle kan klare å lage, og som samtidig vil bli en garantert suksess. Man trenger ingen spesielle anledninger for å overraske med et godt måltid mat, hverdagen er alltid viktigst! Her er Hotell Norges romantiske forslag. 

 Les hele saken Av: Heidi Rosander Lund (22.02.2011)



Om igjen – en annerledes butikk

Vandrer man i Christian 4.des gate, så finner man blant butikkene der en litt annerledes butikk, en butikk som satser på reproduksjon og som også har en egen tesalong og noe å bite i. Vi besøker butikken Om Igjen. 

 Les hele saken Av: Heidi Rosander Lund (03.02.2011)



- Ypperlige julegaver

Julestria nærmer seg, og flere og flere åpner øynene for hva man kan gi bort til jul. Bøker er jo vanlige gaver, og særlig en sjanger stikker seg ut - kokebøker. Det finnes et vell av varianter der ute med forskjellige fokus. 

 Les hele saken Av: Glenn Th. Faannessen (10.11.2010)



Vet vi for lite om tilsetningsstoffer

Olav Birkeland driver matbloggen hobbykokken.no på nettet, en matblogg som med tiden er blitt veldig anerkjent. Olav kaller seg for hobbykokk, og det som er verdt å vite om mat – det vet Olav! Olav brenner for mye innen emnet mat, og en ting han er veldig opptatt av er tilsetningsstoffer. 

 Les hele saken Av: Heidi Rodsander Lund (05.10.2010)



Soppsessongen er i gang

Litt tidlig er det kanskje, men soppsessongen er så smått i gang. Spennende blir det å se hvor mye sopp høsten vil bringe, men i følge Berit Kristensen i Agder Sopp og Nyttevekstforening, så ser det veldig bra ut. 

 Les hele saken Av: Heidi Rosander Lund (31.08.2010)



Hvor kommer kaffen fra?

Mange som drikker kaffe kjøper kaffen i dagligvarebutikken uten å tenke noe mer over det. 

 Les hele saken Av: Heidi Rosander Lund (07.06.2010)



Kaffens ferskhet betyr mye mer smak

Er det forskjell på en pose dagligvarekaffe og en pose med fersk spesialkaffe? Tobias Abrahamsen ved Hotell Norge brenner for kaffe og for å få folks øyne opp for fersk kaffe. Fersk kaffe er uhyre viktig for smaken mener Tobias. 

 Les hele saken Av: Heidi Rosander Lund (07.06.2010)



Lag din egen tehage

Nå plantes det i krukker og bed, og for dere som er glad i te, så bør dere kanskje vurdere å lage deres egen tehage. Marie Aaslie Halvorsen elsker en god kopp te, og synes det er flott å plukke urter i egen tehage. 

 Les hele saken Av: Heidi Rosander Lund (27.05.2010)



15 år med indisk mat i Kristiansand

Mother India etablerte seg i Kristiansand i 1995. Før det hadde ikke byens befolkning hatt særlig kjennskap til indisk mat – nå ventet en helt ny matverden. Mother India er en familiebedrift, og i år kan familien Sharma jubilere. 

 Les hele saken Av: Heidi Rosander Lund (25.02.2010)





RADIOBINGO


Maxiflax uke 32: 68 000,- Spill radiobingo på Radio Sør Lindesnes. Hver eneste uke har vi 12.700 kroner i ordinære premier. I tillegg kan du vinne lykketallspotten (maxiflax) som kan komme seg opp i 70.000 skattefrie kroner.







#Les mer om radiobingo her


HVA SKJER PÅ RADIO SØR?


Følg alle Startkampene direkte i FotballXTRA
Radio Sør overfører alle Starts kamper i Tippeligaen. FotballXTRA starter alltid en time før kampstart med "før avspark".




#Alt om IK Start
#Lytt til nettradio her



Bursdagskake til jubilanten
Hver fredag trekker vi ukens bursdagsbarn som får feire dagen med kake fra vår samrbeidspartner. Nominasjoner mottas nå på kodeord GAVE til 2105.





#Les mer og se gavene her



Eksklusivt gavedryss til den nyfødte
Fire heldige heldige vinnere og familien får gaver for tusenvis av kroner fra våre samarbeidspartnere. Nominasjoner mottas nå på kodeord BABY til 2105.





#Les mer og se gavene her


FØLG OSS PÅ FACEBOOK



SISTE LYD PÅ SOUNDCLOUD



INSTAGRAM #RADIOSØR



INSTAGRAM #RADIOSOR



Radio Sør eies av driftsselskapet, Kristiansand Lokalradio AS (Org. 992 235 993)

Adresse:
Vesterveien 2, 4613 Kristiansand | KART
Postboks 721, 4666 Kristiansand

E-postadresse:
post@radiosor.no

Tips:
SMS/MMS: kodeord RS til 2105
E-post: studio@radiosor.no
Telefon: +47 38 02 08 88

Sentralbord:
+47 971 86 849 (man - fre 08.00 - 16.00)

Radio Sør arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Se også Redaktøransvar. Radio Sør er ikke anvarlig for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.

Radio Sør er medlem av Norsk Lokalradioforbund, som igjen er tilknkyttet Norsk Presseforbund. Musikken er gjengitt med tillatelse fra Tono.

Gjennom et forpliktende samarbeid med Radio Loland, Radio Lindesnes og Radio Kvinesdal og Radio Evje kan du nå lytte til Radio Sør i Kristiansand, Søgne, Vennesla, Songdalen, Iveland, Mandal, Marnardal, Audnedal, Lindesnes, Åseral, Hægebostad, Kvinesdal, Flekkefjord, Sirdal, Evje og Hornes og Bygland.

Ansvarlig redaktør:
Tore Mydland | +47 90 19 67 76

Daglig leder:
Pål Lomeland | +47 97 18 68 49

Utviklet av: Petter Stensig

Tilbake til toppen Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2012 © Radio Sør